tirsdag 3. juni 2014

Genial utelek


For ei uke siden ca dro jeg og min søster pluss barn ut på tur. Planen var å utforske skogen nedenfor blokken der jeg bor å jammen fant vi oss et åpent sted der det var hugget/blåst ned av det sterke stormene som har vært det siste året.. William hadde vært her sammen med barnehagen sa han.. De hadde kalt skogen for lilleskogen. fin var det der :)
Min søster som er en av de kreative. Hun hadde allerede planlagt va vi skulle gjøre i dag. Hun hadde på forhånd ordnet sju farge ark i forskjellige farger. Planen var å gi William et ark om gangen og fortelle han at nå måtte han lete etter noe i den fargen. Gutten tok det på strak arm og koste seg sikkelig. Da vi sto og plukket det opp for å dra hjem bestemte han seg for å bytte ut en av tingene han fant med noe annet så dette var virkelig noe han satt pris på og dette skal vi gjøre igjen.


Kan noe se hva han har byttet ut?

Har lest i andre blogger, der hadde de tatt en eggkartong og malt i forskjellige farger i bunnen. På den måten kan man putte den tingen som passer til den fargen inni kartongen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar